RADIOCONCIENCIA #8

Radioconciencia

Arrancamos la temporada otoño 2017 con Antoni Noguera, nuestro Alcalde de Palma. Temas: sostenibilidad, soberanía alimentaria y energética, turismo y turismo sostenible, entre otras cosas.

Va néixer a Palma el 1979 al barri de Pere Garau.

La seva trajectòria laboral sempre ha estat relacionada amb l’educació social i la no formal. Per exemple, a l’Ajuntament de Palma, va treballar d’educador a Serveis Socials, al Casal de Joves i al Servei de Vacances. També va ser coordinador pedagògic de l’Empresa Escull, tècnic de joventut del Triangle Jove i educador d’hàbits saludables als Instituts públics de Calvià.

L’educació no formal i la participació en els moviments socials són dos pilars bàsics de la seva vida que l’empenyen a vincular-se amb la política municipal per a transformar i millorar la vida de les persones. Va ser regidor de MÉS per Palma a l’Ajuntament durant la legislatura del 2011 al 2015.

A través de la seva implicació amb el món associatiu de Palma, com amb el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i el Consell de Joventut de les Illes Balears, ha après que el consens, el bon ambient, el treball en equip i la confiança, sempre amb un toc d’humor, són aspectes imprescindibles per a assegurar una ciutat plena de valors: Més justa, saludable, eficient, resilient, creativa, moderna, jove, transformadora i, sobretot, més estimada.

En RadioConCiencia entrevistamos a personas y empresas, inciativas, y instituciones que hacen de Mallorca una isla sostenible, digna y bella para los que vivimos y los que visitan en las islas.
Sputnik radio | 105.4

Cultura y Música - radio en directo de Mallorca | ¡Nos escuchamos!

Sonando

Background